facebook

Je doel is je motivatie!

Hardlopen om in beweging te zijn of af te vallen? Vijf kilometer kunnen uitlopen of aan het trainen voor de marathon?

Wat je doel ook is, wij helpen je graag om jouw doel op plezierige en verantwoorde wijze te halen. Begeleid trainen in groepsverband, loopscholing, maatwerk trainingsschema's, persoonlijke coaching;
Welkom bij Enjoy Running!

Op elk moment van de dag kun je je schoenen aantrekken en 'een rondje' gaan lopen.

Valt het niet mee om die eerste stap te zetten? Is je motivatie iets minder geworden?  Lijkt je doel onhaalbaar? Begeleid en in groepsverband trainen maakt het verschil. Wij kunnen je helpen om met plezier in het lopen jouw doel te bereiken.

Wanneer je lid wordt van Enjoy Running ontvang je van ons een trainingsschema aangepast op jouw niveau, trainingsmogelijkheden en doel.  Op woensdagavond train je in groepsverband, krijg je loopscholing en begeleiding. De overige trainingen van jouw schema loop je alleen of wellicht samen met iemand van de groep.
Tussendoor kun je altijd bij ons terecht met bijvoorbeeld vragen over aanpassingen in je schema, praktische tips en andere zaken op het gebied van hardlopen.

We werken in blokken van steeds twaalf weken. Waarbij we je, in onze maandeijkse nieuwsbrief, zullen attenderen op georganiseerde lopen. Aan het eind van het blok kun je je weer inschrijven voor het volgende blok, waarbij we ons eventueel richten op weer een nieuw doel.
De kosten bedragen 60 euro per blok. Het inschrijven voor georganiseerde lopen zijn voor eigen rekening. Je kan bij Enjoy Running elk moment starten met hardlopen. We passen je schema en het bedrag dan evenredig aan naar het resterende aantal weken binnen dat blok.

Vanaf medio februari gaat Enjoy Running een cusus start running beginnen in Hellevoetsluis !

Na 12 weken kan je 5 km hardlopen!

 

 

Voor meer info en kennismaking mail naar 77marieke@live.nl !