facebook

Sportmassage

Onderhoud van je lichaam
Wanneer je sport vraag je heel wat van je lichaam. Door sportmassage wordt de doorbloeding van je spieren gestimuleerd. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, waardoor het herstel vlotter verloopt. Op deze manier helpt sportmassage blessures voorkomen.
Maar ook voor mensen die niet sporten kan een sportmassage zinvol zijn. Onze spieren worden immers ook bij al onze dagelijkse activiteiten belast. Bovendien is een massage ook gewoon goed, voor lichaam en geest.

Klachten en blessures
Sportmassage kan ook ingezet worden bij de behandeling van blessures. Veelal wordt er -naast massage- ook gebruik gemaakt van kinesiotape. Tijdens de eerste afspraak wordt de ernst van de blessure bekeken en stellen we een behandelplan op.
Niet alleen tijdens het sporten kunnen er klachten optreden. Ook activiteiten in het dagelijkse leven kan leiden tot, voornamelijk, nek-, rug- en schouderklachten. Deze klachten kunnen heel goed met sportmassage behandeld worden. Door middel van strijkingen en knedingen worden de spieren weer losgemaakt.